Mahdollisuuksien Marraskuu

Mahdollisuuksien marraskuu -kampanja tulee taas kun koittaa ensi marraskuu

Me BusinessAsemalla autamme sinua työllistymisessä tai oman polkusi löytymisessä sekä yritystoiminnan aloittamisessa ja liiketoiminnan kehittämisessä aina kansainvälistymiseen asti. Marraskuukin on mahdollisuuksia täynnä! Tarjolla on paljon tapahtumia, valmennuksia ja ajanvarauksettomia palveluita.

BusinessAseman löydät osoitteesta Hallituskatu 36. Palvelemme myös etänä sekä työllisyys- että yritysasioissa.

InspiroiDu! OSALLISTU!

FabLab

FabLab on nykyaikaisilla laitteilla varustettu digitaalisen pienvalmistuksen työskentelytila ja prototyyppilaboratorio. Sen digitaaliset valmistusmenetelmät ovat maksuttomasti käytössä yritysten innovaatiotyössä.

Startup Station

Alkuvaiheen startup-yrityksille suunnattu Startup Station kokoaa yhteen aloittelevat yritykset, alkuvaiheen kasvuyritykset, asiantuntijat, hautomo-ohjelmat ja ekosysteemikumppanit muun muassa järjestämällä tapahtumia ja valmennusohjelmia.

Työkokeilu

Jäikö työ- tai opiskelupaikka saamatta? Yksi loistava vaihtoehto työttömälle työnhakijalle on työkokeilu, käytännön harjoittelu työpaikalla. Saat tärkeää kokemusta työelämästä, mikä auttaa sinua työllistymisessä tai tulevaa ammattia miettiessäsi. Kysy lisää omavalmentajaltasi.

Työmarkkinatori

Työnhakijat ja työnantajat kohtaavat toisensa Työmarkkinatorilla. Sivuilta löydät muun muassa tietoa työelämään liittyvistä palveluista ja avoimet työpaikat. Kirjaudu sisään, luo työnhakuprofiili ja nappaa itsellesi työpaikka.

JobCorner

JobCornerit ovat suosittuja rekrytointitapahtumia, joita järjestetään yrityksen toivomana ajankohtana BusinessAsemalla. Tilaisuus räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaisesti. JobCornerit ovat avoimia ja maksuttomia tilaisuuksia kaikille työnantajille.

Yritysneuvonta

Asemalta saat apua ja neuvontaa yrityksen perustamiseen, liiketoiminnan kehittämiseen sekä osaavan henkilöstön rekrytointiin. Sinua palvelevat mm. BusinessOulun ja Oulun seudun Uusyrityskeskuksen asiantuntijat. Voit asioida myös ajanvarauksettomasti tai etänä!

TaRtu Tapahtumiin!

Yrityksille on tarjolla erilaisia maksuttomia infoja, valmennuksia ja tapahtumia liiketoiminnan kehittämisen eri alueilta. Työnhakijoille järjestetään jatkuvasti rekrytointitapahtumia, ja ajanvarauksetonta tukea sähköiseen työnhakuun on saatavilla joka arkipäivä.

Nappaa parhaat tapahtumat

Lisää tapahtumia löydät täältä:

Seuraava asema on BusinessAsema

Asemalta saat apua ja neuvontaa yrityksen perustamiseen, liiketoiminnan kehittämiseen sekä osaavan henkilöstön rekrytointiin. Sinua palvelevat mm. BusinessOulun ja Oulun seudun Uusyrityskeskuksen asiantuntijat. Työnhakijoille tarjoamme alkuvaiheen tukea, neuvontaa ja ohjausta sekä työllisyys- että yritysasioissa. Voit yhdessä asiantuntijan kanssa esimerkiksi kartoittaa sinulle sopivat palvelut ja saada tukea työllistymiseen ja kouluttautumiseen liittyvissä asioissa.